Access Bars

Ik dacht altijd dat het veel moeite kostte om je te bevrijden van geestelijke ballast, ongemakken en fobieën maar het kan NU anders door de techniek van Access Bars te gebruiken. Geen bloed, zweet en tranen meer! En hoe mooi is dit?

Wat doet Access Bars?
Barrières opheffen die je ervan weerhouden om voluit van je leven te genieten, je op te laden en je potentie te gebruiken die je in je hebt.

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars sessie?
Tijdens een Access Bars sessie maak ik door zachte aanraking op je hoofd contact met 32 punten op je hoofd die corresponderen met een aantal overtuigingen die je hebt over verschillende aspecten van je leven zoals o.a. controle, creativiteit, geld, hoe je over je lichaam denkt, seksualiteit, ouderdom en dergelijke.

Hoe voelt een behandeling?
Als ik mijn eigen ervaring neem was het buiten dat ik veel inzichten kreeg over dingen die op dat moment speelden, vooral bevrijdend!
Ik had last van een gevoel rond mijn middel dat ik het best kan beschrijven als een soort knoop en een ongegronde droefheid. Na de behandeling was deze verdwenen en tot nu toe is dat gevoel niet terug gekomen.
Het voelt als dat je op de deleteknop van je innerlijke computer drukt en schoonmaakt in je mailbox.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?
Zo vaak als dat jezelf denkt dat je nodig hebt. De behandeling kan nog drie weken door werken. Je kunt ook specifiek aan dingen werken die je in de weg zitten op dat moment.

Hoe lang duurt en sessie?
De behandeling duurt meestal rond de 60 minuten, maar kan ook makkelijk 90 minuten en langer duren.

Wat betekent Access Bars Beauty Treatment?
In de salon kun je ook voor een combinatie kiezen tussen een schoonheidsbehandeling van 30 minuten en een Access Bars behandeling.
Het eerste half uur kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals wenkbrauwen epileren, harsen bovenlip, een mooie peeling of een massage (gelaat- armen-schouders) en dan ga je over naar de Access Bars behandeling van 60 minuten. Je kunt zelfs kiezen voor een korte Natural Facelifting massage tijdens deze ABBT behandeling.
All of life comes to me with ease joy and glory

Shoppen