MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG is een ecologisch en professioneel huidverzorgingsmerk dat sinds 1995 wordt geproduceerd in Zweden. Voor de producten worden ecologische grondstoffen van de hoogste kwaliteit gebruikt welke de huid voeden. De producten bevatten plantaardige oliën, kruiden en plantenextracten die diep in de huid dringen – Deepskin Organics. De producten bevatten geen minerale oliën, siliconen of parfum. Ieder ingrediënt wordt zorgvuldig gekozen en is te vinden in onze productcatalogus en op onze website.

MARIA ÅKERBERG staat voor kwaliteit milieubewustzijn en voedingsrijke huidverzorgingsproducten waarbij de inhoud centraal staat.

Wij gebruiken daarom geen exclusieve verpakkingen, dure certificeringen of onnodige tussenhandel. Dit maakt dat de klant écht goede huidverzorging kan kopen voor een even goede prijs. MARIA ÅKERBERG is de eerste op de Zweedse markt die verpakkingen van bioplastic gebruikt, gegarandeerd gifvrij, kooldioxideneutraal en vrij van ruwe olie is.

Behandelingen
MARIA ÅKERBERG beschikt op dit moment over 9 verschillende gezichts behandelingen.
Ik gebruik op dit moment 4 behandelingen van MARIA ÅKERBERG.

  • MÅ DEEPSKIN ORGANICS Antirouge Treatment (Couperose) 
  • MÅ DEEPSKIN ORGANICS Vitamine C Treatment
  • MÅ DEEPSKIN ORGANICS AHA Treatment
  • MÅ DEEPSKIN ORGANICS Pure Cell Treatment 

Deze worden wisselend aangevuld met de klassieke MARIA ÅKERBERG massage, de Deep tissue massage, de Buccalmassage, de Meridianen of kristallen massage / ontspanningsmassage. Alles in overeenstemming met jouw wensen en mijn advies.

Adviesgesprek

Soms weet je nog niet waar je het meest behoefte aan hebt…  vraag daarom nu kosteloos een adviesgesprek aan via de button “Maak afspraak” in mijn agenda en dan spreek ik je gauw!