Herken je het volgende in je dagelijkse leven?

  •  Je bent rusteloos en slaapt slecht
  • Je voelt dat je in je gedachten iedere keer hetzelfde riedeltje denkt
  • Je hebt last van vage klachten
  • Het lijkt dat er niets meer bij kan. Je zit mentaal vol
  • Je rouwt om het verlies van een persoon waar je contact mee zou willen maken

Vrijwel iedereen heeft er op een bepaald moment mee te maken dat de problemen zich opstapelen en vragen ontstaan. In een inzichtelijk consult kan ik je helpen verder te kijken. Zie het als een leidende hand in moeilijke tijden zodat je verder kunt met de processen in je leven die op je pad komen en die je als mens mee maakt. Samen met jouw kijk ik waar je probleem echt begonnen is. Door vragen te stellen kan ik samen met jouw kijken waar de antwoorden liggen. Waar is het begin geweest? Wat was de achterliggende oorzaak voor je huidige probleem? Kwam het door de conditioneringen van je ouders of voorouders? Ik ga als het ware terug in de tijd en spoor het puzzelstuk op wat je nodig hebt om weer goed in je vel komen te zitten.

Welke Methode gebruik ik?
Meestal wordt tijdens het gesprek door de inzichten die je verkrijgt duidelijk welke behandeling bij je past, als je erachter komt dat je extra healing nodig hebt. Ik werk met Access Bars de Phyllis Krystal Methode. Kristallen verschillende massages zoals de Aromatouch en de Anti-stress massage. Mijn gave om helder te zien te weten en te horen heb ik sinds mijn jeugd. Na een lang ziekteproces in 2005 werden deze gaven duidelijk weer naar voren gebracht en ben ik nu door aanvraag bereid om deze openlijk tijdens een consult in te zetten en je te helpen meer duidelijkheid te verschaffen in de situatie.

Phyllis Krystal methode

Phyllis Krystal was psychotherapeute en reisde tot zij de imposante leeftijd van 102 bereikte, de wereld rond om haar methode van “Beperkende Banden verbreken” te doceren. Sinds de begin jaren 90‘ werk ik met deze methode in mijn praktijk.

 

Wat houdt deze methode in?
Met behulp van eigen voorstellingskracht en ontspanningsoefeningen worden symbolen en geschikte afbeeldingen gevisualiseerd om zo in contact te komen met het onbewuste deel van de ziel. Deze visualisaties oefenen een bevrijdende en helende invloed uit op het onbewuste den doen afhankelijkheid en onzelfstandigheid verdwijnen, waardoor knellende en beperkende banden en psychische blokkeringen worden verbroken en de innerlijke harmonie hersteld wordt. Deze methode kan zowel individueel als met één of meerdere partners worden beoefend. De Methode verschaft ons de informatie die nodig is om ons te bevrijden van negatieve krachten en gedragspatronen die ons beperken in onze ontwikkeling.