Wat doet een massage voor je?

De redenen voor een massage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. Stress is vaak de oorzaak van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten. De grote voordelen van een massagebehandeling zijn:

• Massage bevordert stressreductie
• Massage versterkt het immuunsysteem
• Massage houdt de spieren soepel
• Massage geeft je extra energie

Ervaar een directe ontspanning van lichaam en geest. Door de rustige variant van de klassieke massage zal het stress hormoon Cortisol op de achtergrond raken en wordt het gelukshormoon Oxytocine gestimuleerd. Zoals alle massages is dit een grote aanjager voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Adviesgesprek

Soms weet je nog niet waar je het meest behoefte aan hebt…  vraag daarom nu kosteloos een adviesgesprek aan via de button “Maak afspraak” in mijn agenda en dan spreek ik je gauw!

Behandelingen

Loopt je hoofd over en vergeet je vaak van alles? Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Dan is de Anti-Stress Massage precies wat je nodig hebt!

Tijdens de anti-stress massage wordt door lichte aanraking op punten in je gelaat, nek-schouder en voeten spanning uit je lichaam gehaald. Het zijn acupressuurpunten die corresponderen met verschillende lichaamsdelen en organen. Deze massage brengt je zenuwstelsel tot rust en een algemeen welbehagen is de uitwerking van deze massage.

Hierbij luister ik goed naar wat je nodig hebt. Er is geen standaard routine voor een Anti-Stress Massage. Per persoon beoordeel ik wat diegene nodig heeft. Zelfs de keuze voor achtergrond muziek kan per persoon verschillen!

  • We beginnen met een heerlijk warm voeten bad, zodat je alvast tot rust kunt komen.
  • Daarna zorg je ervoor dat je hals en schouders vrij zijn van kleding en sieraden.
  • Wanneer je in de stoel ligt, word je voorzien van dekens en handdoeken.
  • Er wordt fijne achtergrondmuziek aangezet
  • En de massage gaat beginnen, kom tot rust en ontspan!

Waarom Aromatouch?

Een Aromatouch massage is voor mij de fijnste vorm om zich met iemand te verbinden, aan te raken en te masseren. Hetzelfde geldt ook om de Aromatouch te ontvangen. Het ritme van de beweging is rustgevend en de geur van de oliën is een weldaad voor je zintuigen. Fysieke aanraking is bij Aromatouch net zo belangrijk als de geur, vanwege de verbazingwekkende helende eigenschappen.

De verbindingen die door Aromatouch massage worden gevormd, vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger te ontspannen. Aromatouch is zacht en kan persoonlijk worden aangepast in de dosering van de essentiële oliën, ook voor de jonge en gevoelige huid.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiele oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen, die gewonnen worden uit de zaden, schors, wortels, bloemen en andere delen van planten.

Ze kunnen zowel verfijnd als krachtig geurend zijn. Als je ooit genoot van een geurende roos die je hebt gekregen, een wandeling langs een lavendelveld of van vers gesneden munt, dan heb je de aromatische eigenschappen van essentiële oliën ervaren.

Wat betekent Access Bars Beauty Treatment?
In de salon kun je ook voor een combinatie kiezen tussen een schoonheidsbehandeling van 30 minuten en een Access Bars behandeling.

Het eerste half uur kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals wenkbrauwen epileren, harsen bovenlip, een mooie peeling of een massage (gelaat- armen-schouders) en dan ga je over naar de Access Bars behandeling. Je kunt zelfs kiezen voor een korte Natural Facelifting massage tijdens deze ABBT behandeling.

Ik dacht altijd dat het veel moeite kostte om je te bevrijden van geestelijke ballast, ongemakken en fobieën, maar het kan NU anders door de techniek van Access Bars. Geen bloed, zweet en tranen meer! Hoe mooi is dat?

Wat doet Access Bars?
Barrières opheffen die je ervan weerhouden om voluit van je leven te genieten, je op te laden en je potentie te gebruiken die je in je hebt.

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars sessie?
Tijdens een Access Bars sessie maak ik door zachte aanraking op je hoofd contact met 32 punten op je hoofd. Deze punten corresponderen met een aantal overtuigingen die je hebt over verschillende aspecten van je leven zoals o.a. controle, creativiteit, geld, hoe je over je lichaam denkt, seksualiteit, ouderdom en dergelijke.

Hoe voelt een behandeling?
Als ik mijn eigen ervaring neem was het, buiten dat ik veel inzichten kreeg over dingen die op dat moment speelden, vooral bevrijdend! Ik had last van een gevoel rond mijn middel, wat ik het best kan beschrijven als een soort knoop en een ongegronde droefheid. Na de behandeling was deze verdwenen en tot nu toe is dat gevoel niet terug gekomen. Het voelt alsof je op de deleteknop van je innerlijke computer drukt en je mailbox schoonmaakt.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?
Zo vaak als dat jezelf denkt dat je nodig hebt. De behandeling kan nog drie weken door werken. Je kunt ook specifiek aan dingen werken die je in de weg zitten op dat moment.

Hoe lang duurt en sessie?
De behandeling duurt meestal rond de 60 minuten.