Natural Facelifting
de nieuwe workout voor je gezicht

Wil je een jongere uitstraling hebben? Wil je met een goed gevoel in de spiegel kunnen kijken? Dan zijn de Natural Facelifting behandelingen iets voor jou! Voor het eerst in de geschiedenis zijn we niet langer oud op 45. Vrouwen van alle leeftijden trainen geest en lichaam en voelen zich jong.

Wil je een jongere uitstraling? Dan is NFL (Natural Facelifting) iets voor jou! Op een natuurlijke manier word je huid verstevigd. Je huid wordt als het ware getraind doordat er gewerkt wordt met bindweefsel, spierweefsel en botweefsel. Tijdens de behandeling wordt het bindweefsel gestimuleerd waardoor Collageen en Elastine wordt aangemaakt.

Collageen, zorgt voor versteviging van de huid. Elastine, zorgt voor de veerkracht in de huid. Door de behandeling worden de gelaatsspieren verstevigd, hierdoor worden rimpels verzacht en zullen gelaatscontouren verstrakken, de oogleden worden gelift. Dankzij de intensieve behandeling wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd, waardoor de werkstoffen in huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Je huid krijgt hierdoor een gezondere kleur en ziet er jonger uit.

Ik werk op dit moment met de producten van NOUVITAL bij de BASIS en ADVANCED kuur.

Na de behandeling
Omdat de behandeling vrij intensief is, voelt het na de behandeling alsof je een workout hebt gedaan. Je hebt als het ware last van spierpijn. Dit gevoel verdwijnt na een tijd. Daarna kun je de workout thuis zelf opnieuw doen.

Bij veel mensen zie je al resultaat na 1 behandeling, een frisse nieuwe vitaliteit wordt zichtbaar in het gelaat. NFL hanteert kuren tussen de 5 en 15 keer voor een optimaal resultaat. Je moet je gezicht trainen en daarom is herhaling van de behandeling erg belangrijk. Fietsen leer je ook niet in 1 dag. Is het resultaat eenmaal bereikt, herhaal je de behandeling om de 4 à 6 weken net als een standaard schoonheidsbehandeling.

Niet iedereen heeft dezelfde behoeften, daarom heeft Salon Bella Bashé twee verschillende kuren opgesteld.

Meer over Natural Facelifting

NFL (Natural Facelifting) is echte luxe: jong blijven en in stijl genieten van eenvoud in een hectische wereld!

Deze natuurlijke & stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift. Al na één behandeling verschijnt een frisse vitaliteit in het gelaat.

Shoppen