UWTH – Universal White Time Healing

“de witte bron” 

is één bijzondere kracht die op een veilige en liefdevolle manier, blokkades, pijn, stress en trauma’s opruimt en los laat, zodat er ruimte komt voor diegene die je in werkelijk bent. Het ruimt de ballast op die we met ons meedragen bewust of onbewust. Een techniek die ik ook toepas bij therapie sessies, als degene zo overdondert is door emoties, dat een gesprek ondersteuning vraagt, door de energie van White Time.

De sessies duren rond de 45 tot 60 minuten, en gaan gepaard met een kort voorafgaand gesprek waarna je in een ontspannen houding door aanraking met mijn handen de energie van de witte bron kan ervaren. In gezamenlijk overleg is mijn advies, om minimaal 3 sessies te ondergaan voor het behalen van één goed resultaat.

In een intake gesprek kijk ik samen met jou welke van de Methoden verlichting en genezing kunnen brengen in je dagelijks bestaan. Voor therapie gebruik ik de Phyllis Krystal Methode, en voor de Healing en Insides de UWTH energie (de witte bron) zie ook www.phylliskrystal.com en www.universalwhitetimehealing.nl.