Duur: 45 minuten

Bestaande uit een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype passende producten van NOUVITAL. Daarna volgt of een Biomimatic peeling met haar zachte korrel of een AHA lysing met als bestanddelen fruitzuur (melkzuur) die tevens de bindweefselstofwisseling stimuleren en functioneren als anti-aging. Ik sluit de behandeling af met een bij jou horende eindcrème.

EXTRA Behandelingen kunnen bijgeboekt worden.

Duur: 60 minuten

Deze behandeling heeft als doel om ontspanning te brengen waar nodig. Je ontvangt naast de oppervlakte reiniging met de bij jou huidtype passende producten van NOUVITAL en korte peeling om dode huidcellen te verwijderen. Ontspanning staat nummer 1 in deze behandeling.

De massages vooral de Chinese Anti-stress massage, staat op het hoofdmenu. Ik sluit de behandeling af met één van de maskers die bij jouw huidtype passen, zoals de heerlijke Cerelastine masker met zijn krokusextract die zorgt voor een betere celcommunicatie tussen opperhuid en lederhuid, waardoor meer collageen en elastiene wordt aangemaakt. Een prachtige stay-on masker.

EXTRA Behandelingen kunnen bijgeboekt worden zoals wenkbrauwen epileren, bovenlip harsen en/of verven van wimpers.

Duur: 75 minuten

Bestaande uit een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype passende producten van NOUVITAL. Wenkbrauwen epileren horen bij dit programma.

Daarna volgt of een Biomimatic peeling met zijn zachte korrel, of een AHA lysing met als bestanddelen fruitzuur (melkzuur), die tevens de bindweefselstofwisseling stimuleren en functioneren als anti-aging.

Je kunt kiezen uit verschillende duur van massages met daarop volgend een masker die je huid een extra boost geeft en je helemaal tot rust laat komen!

EXTRA Behandelingen kunnen bijgeboekt worden zoals bovenlip harsen en/of wimpers/wenkbrauwen verven.

Duur: +/- 100 minuten

Met toepassing van o.a verschillende behandeltechnieken, en de vernieuwde lijn van NOUVITAL, met zijn extracten en serums zijn een feest en een boost voor je huid. Een behandeling die helemaal op je is afgestemd. Ik epileer je wenkbrauwen. Verschillende peelings of lysings zijn hier van toepassing.

Je kunt een keuze maken uit verschillende vormen van massages, zoals de heerlijke nek-arm en handmassage, de Chinese Anti-stress massage, de pittige NFL massage of kristal healing horen bij dit programma. Alles wat binnen de tijd mogelijk is en van toepassing horen bij deze fantastische behandeling.

Op het eind kom je tot rust met de Peel-off maskers van NOUVITAL. Je voelt je daarna op en top verzorgd en uitgerust. Je huid straalt en voelt weer in balans!