Nouvital

De cosmetica van Nouvital voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt hier in Nederland/Schiedam in hun eigen bedrijf geproduceerd volgens de richtlijnen van de Europese wetgeving. Nouvital werkt voornamelijk met grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Hun parfums zijn alle allergeenvrij en kunnen dus geen parfumallergie veroorzaken. Zij verwerken geen minerale oliën of lanoline. Al hun dagcrèmes bevatten minimaal 20 SPF aan zonnefilters. Hun producten zijn parabeenvrij en niet op dieren getest.

Crèmes en emulsies worden geleverd in moderne airless pompflacons. Deze zijn praktisch en hygiënisch in gebruik. Daarnaast worden een aantal consumentenverpakkingen, waaronder maskers en peelings in tubes geleverd. De complete lijn van Nouvital bestaat uit meer dan 80 verschillende producten. Natuurlijk heb ik deze niet allemaal in voorraad in mijn salon, maar meestal heb ik producten binnen 48 uur in huis. Nouvital is een eerlijk en fijn product en heeft voor mij de juiste prijs/kwaliteits verhouding.

Kuur

Fruitpeeling (melkzuur) van Nouvital
De AHA Lysing Kuur

Wat zijn AHA lysings?
De AHA lysings zijn op basis van fruitzuren (melkzuur) welke ervoor zorgen dat dode opper huidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans herkrijgt. Fruitzuren stimuleren tevens de bindweefselstofwisseling en functioneren als anti-aging factor.

Voor een optimaal resultaat met huidverbetering adviseren wij een KUUR met de AHA Lysing en de daarop aansluitende producten voor thuisgebruik. Hoe vaak de Lysing moet worden toegepast en met welke tussenpozen, is afhankelijk van de conditie van de huid. 3 tot 6 behandelingen met 1 a 2 weken interval is het meest effectief met een optimaal resultaat.

Nabehandeling
Direct na de behandeling kan de huid gevoelig aanvoelen en rood zijn. Afhankelijk van het gebruikte percentage AHA Lysing en de gevoeligheid van de huid zal dit binnen enkele uren verdwijnen. De dagen daaropvolgend kan de huid wat trekkerig en strak aanvoelen, soms gaat dit gepaard met enige verschilvering van de huid. De nazorg is essentieel voor een optimaal resultaat bij deze behandeling.

Over Nouvital

Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Deze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Tevens zijn deze:

• Hypoallergeen
• Allergeenvrij geparfumeerd
• Vrij van minerale oliën
• Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
• Voorzien van een zonnefilter
• Dierproefvrij
• Parabeenvrij

Duur: 45 minuten € 45,-  (om de 4 weken € 42,50)

Bestaande uit een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype passende producten van NOUVITAL. Daarna volgt of een Bio-Matic peeling met haar zachte korrel of een AHA lysing met als bestanddelen fruitzuur (melkzuur) die tevens de bindweefselstofwisseling stimuleren en functioneren als anti-aging. Aansluitend ontvang je een detox georiënteerd massage van 15 minuten in het gelaat en sluit ik de behandeling af met een bij jou horende eindcrème.

EXTRA Behandelingen kunnen bijgeboekt worden; wenkbrauwen epileren zit standaard in het pakket inbegrepen.

Duur: 60 minuten  € 56,-  (om de 4 weken € 52,50)

Deze behandeling heeft als doel om ontspanning te brengen waar nodig. Beginnende met een warm voetenbad om tot rust te komen. Verder ontvang je naast de oppervlakte reiniging met de bij jou huidtype passende producten van NOUVITAL en korte peeling om dode huidcellen te verwijderen. Ontspanning staat nummer 1 in deze behandeling.

De massages vooral de Chinese Anti-stress massage, staat op het hoofdmenu. Ik sluit de behandeling af met één van de maskers die bij jouw huidtype passen, zoals de heerlijke Cerelastine masker met zijn krokusextract die zorgt voor een betere celcommunicatie tussen opperhuid en lederhuid, waardoor meer collageen en elastiene wordt aangemaakt. Een prachtige stay-on masker.

EXTRA Behandelingen kunnen bijgeboekt worden; wenkbrauwen epileren zit standaard in het pakket inbegrepen.

Duur: 90 minuten € 66,-  (om de 4 weken € 62,50,-)

Bestaande uit een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype passende producten van NOUVITAL. Extra behandelingen zoals wenkbrauwen epileren en bovenlip harsen horen bij dit programma.

Daarna volgt of een Bio -Matic peeling met zijn zachte korrel, of een AHA lysing met als bestanddelen fruitzuur (melkzuur), die tevens de bindweefselstofwisseling stimuleren en functioneren als anti-aging.

Je kunt kiezen uit verschillende duur van massages (20 minuten) met daarop volgend een masker die je huid een extra boost geeft en je helemaal tot rust laat komen!

EXTRA Behandelingen kunnen bijgeboekt worden; wenkbrauwen epileren zit standaard in het pakket inbegrepen.

Duur: 120 minuten  € 80,- (om de 4  à 5 weken € 77,50)

Met toepassing van o.a verschillende behandeltechnieken, en de vernieuwde lijn van NOUVITAL, met zijn extracten en serums zijn een feest en een boost voor je huid.
Een behandeling die helemaal op je is afgestemd beginnende met een warm voetenbad. Verder is deze behandeling inclusief wenkbrauwen epileren, harsen bovenlip, wenkbrauwen of wimpers verven. Verschillende peelings of lysings zijn hier van toepassing.

Je kunt een keuze maken uit verschillende vormen van massages, zoals de heerlijke nek-arm en handmassage, de Chinese Anti-stress massage, de pittige NFL massage of kristal healing horen bij dit programma. Alles wat binnen de tijd mogelijk is en van toepassing horen bij deze fantastische behandeling.

Op het eind kom je tot rust met de Peel-off maskers van NOUVITAL. Je voelt je daarna op en top verzorgd en uitgerust. Je huid straalt en voelt weer in balans!

Shoppen