Hartelijk welkom!

Te gek dat je op mijn website komt kijken! Misschien ben jij ook iemand die de dingen net even anders doet dan de rest? Ik houd van schoonheid in al zijn verschijningsvormen, wat de cosmetische behandelingen betreft, met een gezonde knipoog naar jezelf. Ik ben niet zo van de injecties, en al die enge dingen meer!

Maar eerst even voorstellen.

Mijn naam is Sabine Bauer. Ik hoor je denken……Frans Bauer? Nee… ik ben geen familie van Frans Bauer, maar ik kom wel uit Duitsland! Uit Düsseldorf. Ik ben in het centrum van die stad groot geworden en opgegroeid met alles wat een bruisende stad te bieden heeft. Mijn oma had een lingerie winkel, mijn vader was reprofotograaf, politicus en kunstenaar, en ik hield van dansen, wat ik van mijn moeder heb meegekregen.

Mijn meisjes droom was om de wereld in te gaan en iemand te worden die mensen blij maakt met dat wat zij doet. In mijn jonge jaren ben ik danseres geworden en in 1979 naar Nederland gekomen. Ik heb bij verschillende gezelschappen gedanst en uiteindelijk ben ik in 1987 gestopt bij het duo Mini & Maxi. “Mijn hemel wie waren dat ook al weer?” zou je misschien denken, maar dat is niet zo belangrijk. Het was een fantastische tijd!

Zoals je ziet ben ik al wat ouder. Van binnen ben ik nog steeds nieuwsgierig en enthousiast in dingen die met schoonheid, leven vanuit je hart, dansen en humor te maken hebben. Aangezien ik een gezin met 6 kinderen wilde hebben en dat helaas niet tot mijn mogelijkheden hoorde, moest ik mezelf opnieuw uitvinden. Lastig als Huisje, boompje, beestje één van je favoriete doelen in je leven is geweest. Alleen mensen die gedwongen kinderloos zijn gebleven, weten wat ik hiermee bedoel,  jezelf “opnieuw uit moeten vinden!”

Na een moeilijke periode ben ik mij gaan ontwikkelen op alle mogelijke gebieden, zowel privé als beroepsmatig en ben ik vandaag de dag vaste dansdocente op de Theaterschool voor Toneel en Dans in Amsterdam, energetisch therapeute en schoonheidsspecialiste in Brielle.

Ik verwelkom jou dan ook graag in mijn Salon Bella Bashé in Brielle. Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Tot snel in mijn salon!