Welkom

Mag ik mij even aan je voorstellen

Te gek dat je bij mij komt kijken, en dat jij waarschijnlijk ook iemand bent die de dingen net even anders doet dan de rest, en die houd van schoonheid in al zijn facetten met één gezond knipoog naar jezelf.

Mijn naam is Sabine Bauer. Nee… ik ben geen familie van Frans Bauer, maar ik kom wel uit Duitsland! Uit Düsseldorf… ja daar waar die Kerstmarkten en die bussen naar toe gaan! Ik ben in het centrum van die stad groot geworden en opgegroeid met alles wat een bruisende stad te bieden heeft. Mijn oma had een lingerie winkel, mijn vader was reprofotograaf, politicus en kunstenaar, en ik hield van dansen (heb ik van mijn moeder).

Mijn meisjes droom was om iemand te worden die mensen blij maakt met haar aanwezigheid en met dat wat zij doet. In mijn jonge jaren ben ik danseres geworden en zodoende naar Nederland gekomen. Ik heb bij verschillende gezelschappen gedanst en uiteindelijk ben ik in 1987 gestopt bij het duo Mini & Maxi. Misschien denk je: “Mijn hemel wie waren dat ook al weer?” Het liefst hoor ik dat iedereen Sabien tegen mij zegt i.p.v. Mevrouw Bauer of Mevrouw Herrema. Zoals je ziet ben ik al wat ouder, maar van binnen ben ik nog steeds enthousiast voor alles wat met schoonheid, leven vanuit je hart, en… mijn grootste bron van plezier “Humor” is. Gezien ik een gezin met 6 kinderen wilde hebben en dat helaas niet tot mijn mogelijkheden hoorde, moest ik mezelf opnieuw uitvinden. Vandaag de dag ben ik vaste dansdocente op de Theaterschool voor Toneel en Dans in Amsterdam, energetisch therapeut en schoonheidsspecialiste.

Ik verwelkom u dan ook graag in mijn Salon Bella Bashé in Brielle. Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Tot snel in mijn salon!

Shoppen