2B BIO Beauty

De producten van 2B BIO maken een verbinding tussen cosmetica en farmaceutica. Dankzij hun samenstelling hebben deze producten een preventieve en helende werking op de huid. Maak uw huid mooier met doeltreffende verzorgingsproducten voor onmiddellijk zichtbare resultaten:

  • Snelle oppepper,
  • Behandeling van rimpels, fijne lijntjes,
  • Pigmentvlekken,
  • Littekens,
  • Doffe huid (rokers),
  • Vette huid, neiging tot acne
  • Zwangerschapsstriemen

Dankzij de hoogtechnologische actieve bestanddelen voldoen de multi-etnische producten van 2B Bio Beauty aan de verwachtingen van zowel mannen als vrouwen, ongeacht hun leeftijd, huidtype en omgeving. Dit is een echt anti-aging concept: de huid vernieuwt zich, de teint gaat stralen en onvolkomenheden vervagen.

Er zijn bij 2B BIO beauty 4 verschillende behandelingen die als Basis of als Advanced te boeken zijn. Bij de Advanced behandeling krijg je er een korte massage bij. Deze peeling van 2B Beauty van 60 minuten is ideaal om in kuur vorm te behandelen! U ervaart het “nieuwe-huid-gevoel” in bijvoorbeeld de lente of de overgang van herfst naar winter!

Kuur

Inhoud kuur van de Kruidenpeeling 2B Bio Beauty:

Wanneer u kiest voor een kuur met de peelings van de 2B Bio lijn, betekent het dat u 3 behandelingen binnen 10 dagen ondergaat. Daarnaast komen de producten voor thuisgebruik erbij en zijn een must om te gebruiken.

Er vindt op diep niveau cel vernieuwing plaats. Hierdoor is een goede begeleiding en verzorging nodig. U ondergaat 3 behandelingen met de peeling en u ontvangt 6 producten voor thuisgebruik:

• 2 producten voor de reiniging
• 1 product voor het verzachten en voeden van de huid
• 1 dag & nacht crème
• 1 beschermende BB crème met SPF 50 voor overdag

Deze combinatie (aangepast aan uw huid en wensen) hoort bij de verzorging voor een optimaal resultaat.

Bestaande uit een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype (normaal tot droge huid) passende producten van 2B BIO Beauty lijn.

Met 2B BIO Net (milk) en de lotion van 2B Bio Clarte’ wordt je huid zorgvuldig gereinigd en de laatste restjes van je make-up verwijdert. De heerlijk geurende zachte scrub van 2B Bio Gommage verwijdert dode huidcellen, waarna makkelijk alle onreinheden kunnen worden verwijdert.

Een prachtig product voor je oog en lip contouren is de 2B BIO Regard. Deze zorgt ervoor om de zones rond je ogen en lippen te verrijken van zuurstof en te beschermen.

Hierna begint de eigenlijke peeling die ervoor zorgt dat de celvernieuwingsproces in werking word gezet, samen met de kalmerende mousse wordt het product op het gelaat gebracht. Na het afhalen van de kruiden peeling, verzacht het masker van de 2B BIO Nutrition het tintelende gevoel wat +/- 48 uur door kan werken na een behandeling. De geur van het masker is heerlijk fruitig en voelt zacht aan.

Het stokpaardje van 2B BIO is de Oxygel die met zijn boost van zuurstof ervoor zorgt dat de zuurstofgehalte in de huid doet toenemen dankzij het stofje Perfluordecaline. Moeilijk woord maar de huid is gladder, steviger en oogt zichtbaar jonger. Uniek in cosmeticaland!

We eindigen de behandeling met het toevoegen van de hydraterende vitaminecrème 2B BIO Hydravit dag/en nachtcrème, of voor de zeer droge huid de 2B BIO Cocoon.

Mijn persoonlijke topper is de 2B BIO Defense BB Cream die met zijn 50 SPF de puntjes op de i zet wat uitstraling en jeugdigheid betreft. De huid heeft een mooie egale teint, alle roodheid of oneffenheden verdwijnen. De perfecte mix van verzorging en bescherming!

Duur:  +/- 75 minuten € 70,-

Bestaande uit een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype (vette en tot acne neigende huid) passende producten van 2B BIO Beauty lijn.

Met 2B BIO  Purete’ (gel) en de lotion van 2B Bio Clarte’ wordt je huid zorgvuldig gereinigd en de laatste restjes van je make-up verwijdert. De 2B BIO Clarte’  neutraliseert de gifstoffen in de opperhuid en pakt zo de oorzaken van een glimmende huid aan. De heerlijk geurende zachte scrub van 2B Bio Enzyscrub zorgt dat de huid weer kan ademen, de huid is niet langer dof en ruw, maar stralender en egaler.

Een prachtig product voor je oog en lip contouren is de 2B BIO Regard. Deze zorgt ervoor om de zones rond je ogen en lippen te verrijken van zuurstof en te beschermen.

Hierna begint de eigenlijke peeling die ervoor zorgt dat de celvernieuwingsproces in werking word gezet, samen met de kalmerende mousse wordt het product op het gelaat gebracht. Na het afhalen van de kruiden peeling verzacht het masker van de 2B BIO Nutrition het tintelende gevoel wat +/- 48 uur door kan werken naar een behandeling. De poriën zijn nauwer, de huidkorrel is fijner en de teint egaler. De trekken zijn zichtbaar ontspannen.

De 2B BIO Oxygel is een vitaliteitsconcentraat en de topper bij de 2B BIO Beauty lijn. Het bijzondere stofje Perfluordecaline (moeilijk woord) is het actieve bestanddeel dat het zuurstofgehalte in de huid doet toenemen. De huid is gladder, steviger en oogt zichtbaar jonger!

We eindigen de behandeling met het toevoegen van de 2B BIO Hydravit dag/en nacht crème. Die de huid steviger en veerkrachtiger maakt en perfect hydrateert. De huid is diepgaand gevoed en beter bestand tegen stress, vermoeidheid en veroudering.

Mijn persoonlijke topper is de 2B BIO Defense BB Cream die met zijn 50 SPF de puntjes op de i zet wat uitstraling en jeugdigheid betreft. De huid heeft een mooie egale teint, alle roodheid of oneffenheden verdwijnen. De perfecte mix van verzorging en bescherming!

Duur:  +/- 75 minuten € 70,-

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype (de rijpere droge huid) passende producten van 2B BIO Beauty lijn.

Met 2B BIO NET (milk) en de lotion van 2B Bio Clarte’ wordt je huid zorgvuldig gereinigd en de laatste restjes van je make-up verwijdert. De 2B BIO Clarte’  laat de huid stralen van vitaliteit en maakt en matte teint. De heerlijk geurende zachte scrub van 2B Bio Gommage zorgt dat de huid weer kan ademen en voldoende energie heeft om de celvernieuwing te stimuleren! Een prachtig product voor je oog en lip contouren is de 2B BIO Regard.

Deze zorgt ervoor om de zones rond je ogen en lippen te verrijken van zuurstof en te beschermen.

Hierna begint de eigenlijke peeling die ervoor zorgt dat het celvernieuwingsproces in werking word gezet, samen met de kalmerende mousse wordt het product op het gelaat gebracht. Na het afhalen van de kruiden peeling verzacht het masker van de 2B BIO Nutrition het tintelende gevoel wat +/- 48 uur door kan werken naar een behandeling. De huid beschikt nu over voldoende vocht en essentiële voedingsstoffen, waardoor ze weer soepel en uiterst zacht aanvoelt.

De volgende stap is het aanbrengen van de 2B BIO Serum O/2 die ervoor zorgt dat de rimpels vervagen alsof ze van binnenuit worden opgevuld. De huid wordt beschermd tegen uitdroging en vindt haar jeugdige uitstraling terug, samen met de 2B BIO Oxygel een topper in de 2B BIO Beauty lijn Perfluordecaline is het geheim van deze bijzondere crème! Het is een actief bestanddeel dat het zuurstofgehalte in de huid doet toenemen. De huid is gladder, steviger en oogt zichtbaar jonger! Echt en must have!

We eindigen de behandeling met het toevoegen van de 2B BIO Cocoon dag/en nacht crème. Die de huid steviger en veerkrachtiger maakt en perfect hydrateerd. Mijn persoonlijke topper is de 2B BIO Defense of de 2B BIO BB Cream die met zijn 50 SPF de puntjes op de i zet wat uitstraling en jeugdigheid betreft. De huid heeft een mooie egale teint, alle roodheid of oneven heden verdwijnen. De perfecte mix van verzorging en bescherming!

Duur:  +/- 75 minuten € 70,-

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging met de bij jouw huidtype (neiging tot hyperpigmenteerde huid) passend product van 2B BIO Beauty lijn.

Met de 2B BIO Net (milk) en de lotion van 2B Bio Clarte’ wordt je huid zorgvuldig gereinigd en de laatste restjes van je make-up verwijdert. De heerlijk geurende zachte scrub van 2B Bio Gommage verwijdert dode huidcellen, waarna makkelijk alle onreinheden kunnen worden verwijdert.

En prachtig product voor je oog en lip contouren is de 2B BIO Regard. Deze zorgt ervoor om de zones rond je ogen en lippen te verrijken van zuurstof en te beschermen.

Hierna begint de eigenlijke peeling die ervoor zorgt dat de celvernieuwingsproces in werking word gezet, samen met de kalmerende mousse wordt het product op het gelaat gebracht. Na het afhalen van de kruiden peeling verzacht het masker van de 2B BIO Nutrition het tintelende gevoel wat +/- 48 uur door kan werken naar een behandeling. De geur van het masker is heerlijk fruitig en voelt zacht aan.

Het stokpaardje van 2B BIO Beauty  lijn is de Oxygel die met zijn boost van zuurstof ervoor zorgt dat de zuurstofgehalte in de huid doet toenemen dankzij het stofje Perfluordecaline. Moeilijk woord maar de huid is gladder, steviger en oogt zichtbaar jonger. Uniek in cosmeticaland!

Om de hyperpigmentatie aan te gaan gebruiken wij de 2B BIO HydraWhite crème. Dit preparaat werkt in op de synthese van melanine, het pigment dat aan de basis ligt van vlekken zoals sproeten, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. De 2B BIO HydraWhite laat geen spoortje vet achter, zodat make-up beter blijft zitten. Daarna kun je kiezen uit de 2B BIO Defense 30 SPF voor bescherming van de uv-stralen of de getinte 2B BIO BB cream 50 SPF.

Mijn persoonlijke topper is de 2B BIO Defense BB Cream die met zijn 50 SPF de puntjes op de i zet wat uitstraling en jeugdigheid betreft. De huid heeft een mooie egale teint, alle roodheid of oneffenheden verdwijnen. De perfecte mix van verzorging en bescherming!

Duur:  +/- 75 minuten € 70,-

Shoppen