DoTerra Oliën

Waarom Aromatouch?

Aromatouch is voor mij de fijnste vorm om zich met iemand te verbinden aan te raken en te masseren. Hetzelfde geldt ook om de Aromatouch te ontvangen. Het ritme van de beweging is rust gevend en de geur van de oliën is een weldaad voor je zintuigen. Fysieke aanraking is bij Aromatouch net zo belangrijk als de geur, vanwege de verbazingwekkende helende eigenschappen.

De verbindingen die door Aromatouch worden gevormd, vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger te ontspannen. Aromatouch is zacht en kan persoonlijk worden aangepast in de dosering van de essentiële oliën, ook voor de jonge en gevoelige huid.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiele oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen, die gewonnen worden uit de zaden, schors, wortels, bloemen en andere delen van planten.

Ze kunnen zowel verfijnd als krachtig geurend zijn. Als je ooit genoot van een geurende roos die je hebt gekregen, een wandeling langs een lavendelveld of van vers gesneden munt, dan heb je de aromatische eigenschappen van essentiële oliën ervaren.

Shoppen