Wat gebeurde er allemaal? B&S proefles

Wat gebeurde er allemaal? B&S proefles

Het zag er gezellig uit toen ik bij Asclepeion binnen stapte. Ilonka en Timo hadden alles in gereedheid gebracht om er een geslaagde middag van te maken. De vloer was wat glad omdat het een stijl dansvloer is, maar na 40 jaar ervaring met dansen en dansvloeren was het probleem snel opgelost. We waren met 11 personen. Sommige waren bekend met elkaar en anderen niet, dus om in zo’n korte tijd vertrouwd met elkaar te worden is altijd en “dingetje” er waren collega’s aanwezig uit mijn vakgebied en mensen die ik vanuit Biodanza ken.

Wat werd er gedaan:
Alles kwam in de 90 minuten aan bod, van vrij dansen, lichaamswerk oefeningen, ontspanning en meditatie en vooral plezier maken, hieronder een paar impressies zoals de middag werd ervaren.

Reviews:
“Wat voelde ik mezelf weer opgeknapt na deze les! Ik kan het iedereen aanbevelen en kijk uit naar oktober! Dank je wel lieve Sabine voor deze ervaring”
“Het was een fijne les energetisch werkt het lang door dank je wel”
“Hoi lieve Sabine, ik vond het echt heel leuk! Ik heb er nu al zin in.”

2e kans in september
Mijn plan is dat ik op zondag 15 september een 2e proefles wil aanbieden voor mensen van buiten af, die graag kennis met mijn manier van werken en dansen willen maken.
Er hebben zich al een aantal mensen aangemeld voor de cursus in oktober, en zoals iedereen aankondigde wordt ik ondersteund en wordt er reclame voor mij gemaakt.

Woensdag 2 oktober begint de cursus BODY&SOUL en de kosten voor deze 10 weekse cursus is € 149,-

Eigenlijk kun je dit soort dingen niet laten zien of echt uitleggen wat je met je lichaam kunt ervaren, als je onderstaand filmpje ziet.
“We lijken net zombies” zei een cursiste “ maar het was de lekkerste oefening”
Het gaat om een release (losmaak oefening) waarin je aan je lichaam permissie geeft om alles los te schudden, je hoeft niet te presteren! Je laat je gaan en voelt jezelf zoals het nu is, alles mag eruit je vertrouwt dat je voeten je opvangen. Hierna voel je vaak energiek en als herboren.
Dus het filmpje met een knipoog bekijken………..

Wil je meer zien? Bekijk dan dit filmpje van vorige keer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *