NIEUWS! Body & Soul lessen

NIEUWS! Body & Soul lessen

Het is eigenlijk pure noodzaak……..weer verdergaan met waar ik voor mijn ziekte mee was begonnen!

Vrij dansen op heerlijke muziek, de dag letterlijk van je afschudden tot rust komen. Lekker los gaan, lol maken met elkaar. Maar ook stil kunnen worden, bijkomen je rekken en strekken je Ki opladen en op het eind afsluiten met een meditatie. Dat waren mijn lessen van Body&Soul

Even terug…

Begin 2000 sloot ik mijn 3 jarige opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie af in het centrum Cordium te Nijmegen bij Anna Timmermans en begon ik in Brielle al gauw workshops te geven in BODY&SOUL lessen zoals ik ze noemde en onder de naam Energetische Praktijk Brielle.

Yoga was nog niet in de Libelle geweest en van Lichaamswerk en Bio-energetica hadden nog niet veel mensen gehoord.
Het was in het begin nog even wennen maar het ijs was al snel gebroken en mensen keken ernaar uit om 1x per week te komen dansen en bij te komen van alle beslommeringen die zich aan hadden gediend in de loop der week.

Ik stopte met de lessen van B&S nadat mijn moeder plotseling in 2001 stierf aan een Immuunziekte en ik Borstkanker kreeg. Ik revalideerde en begon met intensiever yoga te beoefenen en meditatie. Ik deed aan verschillende conditietrainingen en gaf uiteindelijk ook zelf Pilates lessen. Op het laatst ging ik graag naar de lessen van Biodanza, omdat ik het dansen zo miste!

Alleen nergens een combinatie van disciplines te vinden zoals ik ze destijds in Body&Soul gaf?

Afgelopen seizoen ben ik uiteindelijk met pensioen gegaan bij de Kleinkunstacademie te Amsterdam waar ik 32 jaar met veel liefde en plezier als dansdocente Flamenco werkte en delen uit de Body&Soul lessen had gegeven.

Maar nu…

Nu ik mijn praktijk Salon Bella Bashé heb neer gezet, als energetisch therapeut en schoonheidsspecialiste, begint het weer te kribbelen om les te gaan geven.
Geïnspireerd en aangemoedigd door een vriendin kwam ik binnen no time Ilonka en Timo tegen die een prachtige ruimte in Rozenburg hebben neergezet onder de naam ACLEPEIOEN en die hun ruimte en diensten aanbieden voor iedereen die zich op het spirituele pad bevindt en hun talenten willen delen.
De mogelijkheid is er nu voor mij om opnieuw mijn hart in handen te nemen en te volgen en de BODY&SOUL lessen opnieuw op te pakken en verder te gaan waar ik destijds ben gestopt.
Over de inhoud daarvan in het volgende blog……….Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *