Nieuwe producten Nouvital

Nieuwe producten Nouvital

Nouvital heeft weer geïnvesteerd in nieuwe wegen om op een “betaalbare manier” aan huidverbetering te doen. Ik heb dit product net in huis en ben nieuwsgierig hoe het bij mezelf gaat werken en bij mijn klanten?
Het is en kuur die je ook zelf thuis kunt doen. De resultaten spreken voor zich. Bovenstaande foto’s zijn van Nouvital zelf.

Wat doet dit product? HyActive Patch
Deze innovatieve patch bestaat uit geweven nanofibers van een zeer laag moleculair gewicht hyaluronzuur. Deze nanofibers hebben een doorsnee van een honderdste van een haar. Door middel van deze technologie is de hyaluronzuur direct oplosbaar als het in contact komt met de HA Activator vloeistof en heeft het een direct zichtbaar anti-aging effect op celniveau in de huid. Het vermindert de aanwezige rimpels en verstevigt en hydrateert de huid op een zeer effectieve manier.

De HyActive Hyaluron Treatment box bestaat uit 7 patches en de HA Activator. Voor een maximaal effect dient men elke dag, gedurende 1 week, een patch aan te maken met de HA Activator en deze op het gelaat aan te brengen voordat men de dag- of nachtcrème toepast.

HA-activator
Dit anti-aging serum is speciaal ontwikkeld om de HyActive patches te activeren. De formule stimuleert de productie van collageen en verhoogt de elasticiteit van de huid. Tevens bevat dit serum vitamine C een sterke anti-oxidant. Deze actieve werkstoffen worden door middel van de HyActive patch op celniveau in de huid gedistribueerd.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *