NEW! Cleansing Foam Nouvital met Pro-biotica

NEW! Cleansing Foam Nouvital met Pro-biotica

NEW! Cleansing Foam Nouvital met Pro-biotica

Nouvital is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten van Nouvital zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen. De producten bevatten voornamelijk natuurlijke werkstoffen.

Sinds enige tijd heeft Nouvital pre-biotica toegevoegd in de producten voor de gevoelige huid, zoals de Azulen Cream, Acnecare, Deep Cleansing Mask en de Sensitive Skin Mask. Maar ze hebben nu ook de pre-biotica toegevoegd aan de Cleansing Foam.

Nouvital heeft na recent uitgevoerd onderzoek besloten om de pro-biotica toe te voegen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat het actieve ingrediënt voor elk huidtype is geschikt. Het pre-biotica beschermt onze huidflora en houdt het gezond.

Veel klachten en huidaandoeningen vinden hun basis in een huidflora die in onbalans is. Tevens zorgen veroudering van de huid, medicijn gebruik, UV, warmte/kou, etc. dat deze balans altijd onder druk staat. Het pre-biotica werkt dan zowel preventief als pro-actief om onze huid te beschermen en gezond te houden.

Nieuwsgierig geworden naar dit product? Binnenkort is het verkrijgbaar bij Salon Bella Bashé.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *