Massages

Massages

Ik ben altijd verbaasd wat een lichaamsmassage voor iemand kan betekenen! Kleinere kwaaltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. De natuurlijke aanraking die je als kind hebt ervaren, van “kusje erop” en de beroemde aai over je bol, schiet er vaak bij in als je ouder wordt. Eigenlijk jammer dat het zo is, regelmatig een goede massage zou wonderen doen! Ook bij mij gebeurt het dat ik mij terug moet fluiten zo van… goed voor jezelf zorgen meid?! Bij Salon Bella Bashé heb je de mogelijkheid voor verschillende soorten massages.

Massage

Last van je schouders en je nek? Een heerlijke rug- en nekmassage van 30 minuten kan al het verschil maken. Ik ga alle spieren langs, op een manier die ervoor zorgt dat je weer goed in “je vel” komt te zitten. Vaak maak ik een combinatie tussen handgrepen uit de Chinese heelkunst en de zachte tot en met stevige massage uit de traditionele behandelingen voor Schoonheidsspecialistes. Ik geef géén sportmassages.

Anti – stress massage

De door Odette Schuurmans ontwikkelde Anti-stress massage is gebaseerd uit aspecten van de Chinese geneeskunst waarin de acupunctuur punten een belangrijke basis vormen voor deze heerlijke ontspannende vorm van masseren. Vooral het aanraken van de oren en de hoofdhuid nemen een groot deel van deze massage in beslag. Als je het heerlijk vindt om bij je hoofd en haar aangeraakt te worden? (Voor mij het summum),  dan is deze massage echt iets voor je!

Ik begin de Anti-stress massage met een voetenbad, en eindig met een voetmassage.  Duur +/- 50 minuten.

Kwasten massage

Als je van een zachte aanraking houdt, en je vochthuishouding een steuntje kan gebruiken, is de kwasten massage fijn om te ervaren. Het is rustgevend en kalmerend. Bovendien wordt overtollig vocht naar de lymfen toe afgevoerd.