Kristal healing

Kristal healing

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. Bergkristal, jaspis, nefriet, granaat en serpentijn zijn enkele van de oudste bekende soorten stenen. Ze werden bijvoorbeeld als amulet of zegel gedragen, al dan niet voorzien van inscripties of afbeeldingen. Andere soorten edelstenen zijn nog relatief jong, dat wil zeggen dat ze nog niet zo lang geleden ontdekt zijn.

Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten. Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden bij een healing of ritueel en als elixer.

Tijdens een schoonheidsbehandeling b.v. bij programma NOUVITAL 6 kan het zijn dat ik edelstenen gebruik ter ondersteuning, b.v. als iemand erg onrustig is, of juist héél moe. Bij de Rozenkwartsbehandeling gebruik ik de Rozenkwarts voor een massage.

Het is ook mogelijk om alléén één steenlegging te laten doen, waarbij op bepaalde plaatsen op de voor of achterkant kristallen worden geplaatst, die er dan voor maximaal 20 minuten liggen en hun werking doen.

Voor de fijngevoeligen onder ons een bijzondere ervaring!