Cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen

Samen met het Nederlandse product NOUVITAL kun jij in mijn salon op een verantwoorde manier je huid in conditie houden en verbeteren. Ik beschik over moderne apparatuur en een behandelstoel die ik kan verwarmen. Voor iedere beurs is er de mogelijkheid om je te laten behandelen. Standaard is de massage die je in al mijn programma’s ontvangt. Deze is ook iedere keer anders, afhankelijk van hoe jij je voelt en waar behoefde aan is. Je kunt kiezen uit delen van de Anti-stress massage, de product (serum) massage, en de kwasten massage voor de ontspanning. Vanaf NOUVITAL 4 kun je ook gebruik maken van de edelsteen/mineralen massage.

Op dit moment laat ik ook iedereen kennismaken met een aantal grepen van de Natural Facelifting  die dieper op huidverbetering en anti-aging ingaat.

Je kunt uit 7 verschillende NOUVITAL programma’s kiezen. Je krijgt extra korting als je om de 4 á 5 weken komt. In mijn salon is er de mogelijkheid om producten die ik gebruik tijdens de behandeling te kopen om thuis te gebruiken. Je kunt als je van zachtheid en aandacht houdt helemaal bijkomen bij Salon Bella Bashé.