Aphro Celina Eyelash wimperserum

Aphro Celina Eyelash wimperserum

Het wimperserum dat echt werkt!

Altijd al gedroomd van langere wimpers? Dan is dit je kans! Het wimperserum van Aphro Celina is een echte topper. Salon Bella Bashé heeft het de laatste weken uitgeprobeerd én met succes. In deze blog vertellen we je meer over het gebruik, de ingrediënten en de mogelijke bijwerken. Mocht je het zelf ook willen proberen? Mail, app of bel dan houd ik een product voor je apart.

Het gebruik van Aphro Celina Eyelash wimperserum:

Het serum moet eenmaal per dag worden aangebracht, bij voorkeur ’s avonds. Het serum moet voorzichtig aan de haarwortel van de wimper worden aangebracht met het borsteltje. Het is te vergelijken met het aanbrengen van eyeliner. De hoeveelheid die aan het borsteltje zit wanneer je het uit de verpakking haalt, is voldoende voor beide ogen. Na het aanbrengen van het wimperserum moet je even geduld hebben tot het volledig is ingetrokken en de huid weer droog is. De eerste resultaten zullen zichtbaar zijn na 4 tot 6 weken. Wanneer je de gewenste lengte hebt bereikt, hoef je het nog maar 2 tot 3 keer aan te brengen per week, zodat het effect behouden blijft.

Het wimperserum moet alleen gebruikt worden op de droge huid en niet voor of na het zonnebaden. Mocht het wimperserum in je ogen komen, dan moet dit direct worden verwijderd met lauwwarm water.

Mogelijke bijwerkingen Aphro Celina Eyelash wimpergroeimiddel:

Het Aphro Celina wimperserum is zeer effectief waardoor het bij de eerste keer gebruiken kan zorgen voor een lichte tinteling of een prikkelend gevoel. Dit gevoel kan 3 tot 5 dagen aanhouden. Wanneer het gebruik van het serum huidirritatie of roodheid oplevert moet er direct gestopt worden met het gebruik.

Het product kan niet gebruikt worden wanneer:

  • Je intolerant bent voor één van de ingredienten
  • Je een beschadigde huid hebt
  • Je zwanger bent en borstvoeding geeft
  • Je chemotherapie ondergaat

Ingrediënten van Aphro Celina Eyelash:

Aqua, Glycerin, Butenylglycol, Pantafluid Kamillie, Rokonsal ND, Panthenol, Biotin, Sodium Hyaluronate, PVP K30, Natrosol 250M, Kaliumsorbat, Isopropyl CloprostenateHet product is vanaf de aankoop ongeopend twee jaar houdbaar. Indien geopend maximaal twaalf maanden gebruiken. Dermatologisch getest – vrij van geur- en conserveermiddelen (Parabenen).Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *